Inloggen
Registreren
Facebook Instagram Twitter Whats App Pinterest Tik Tok TikTok Catch Up

Over ons

Catch Up is in 2021 ontstaan als een uit de hand gelopen hobby van twee jongens uit Utrecht. Van onze passie hebben wij ons werk gemaakt en ons doel is om onze liefde voor sneakers te delen met anderen. De exclusieve sneakermarkt lijkt voor veel mensen ontoegankelijk en daar willen wij verandering in brengen!

Beide oprichters zijn kleinschalig vanuit huis begonnen. Steeds vaker kregen wij de vraag van mensen om ons heen hoe het ons lukte om iedere keer weer de meest bijzondere sneakers te bemachtigen. Al snel waren wij niet meer alleen bezig met kopen van schoenen voor onszelf, maar ook voor de mensen om ons heen. De groep mensen die bij ons terecht kwam groeide en ook ons eigen netwerk werd steeds groter. Zo kwamen wij elkaar steeds vaker tegen en ontstond het idee van Catch Up, waarom allebei kleinschalig blijven werken als wij samen veel meer mensen kunnen bereiken en kunnen introduceren in de sneaker wereld?

Na de oprichting van Catch Up is alles in een stroomversnelling beland. Waar wij in het begin een aantal schoenen per week verkochten groeide dit snel naar tientallen per week. Onze droom om ooit onze eigen winkel te openen werd steeds realistischer. Dat wij het voor elkaar hebben gekregen om in onze thuisstad Utrecht onze eerste winkel te openen blijft onwerkelijk! Augustus 2021 was het zover en sindsdien zijn wij niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Utrechtse winkelstraat. Ondanks de onzekerheden van de pandemie die wij de afgelopen maanden als jonge ondernemers hebben meegemaakt, hebben wij besloten om nog groter te durven dromen en meer mensen blij te maken. Zo hebben wij bijna een jaar na opening van onze eerste winkel in juli 2022 onze webshop gelanceerd.

Over Catch Up

Ons team

Ons team staat altijd voor jullie klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Net als de oprichters bestaat het team van Catch Up ook uit jonge, gemotiveerde, enthousiaste sneakerheads. Ons personeel verdiept zich continu in de nieuwste ontwikkelingen binnen de sneakercultuur en informeert je graag. Wij vinden het belangrijk dat iedere bezoeker, jong of oud, enthousiast de winkel verlaat. Als je nieuwsgierig bent naar onze collectie of simpelweg wat vragen heeft zijn wij altijd in voor een gezellig gesprek. Mocht je in Utrecht zijn, twijfel niet en loop vooral binnen in onze winkel aan de Steenweg 54.

Verzending

Alle bestellingen worden verzekerd verzonden via PostNL. Bestel je voor 6 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Na de verzending kan je de Track & Trace terugvinden bij je bestellingen of via de mail. Houd rekening met de verzendtijd van ongeveer 1-3 werkdagen van PostNL. Hier hebben wij geen invloed op.

Authenticiteit

Bij ons draait het om kwaliteit en service! Bij Catch Up verzekeren wij je dat wij enkel de beste producten leveren. Jij verwacht exclusieve producten, wij zorgen ervoor dat jij nergens anders aan hoeft te denken.

Catch Up biedt je toegang tot een groot assortiment aan exclusieve producten, wetend dat wat je koopt authentiek is. Elk product dat bij ons binnenkomt wordt grondig gecontroleerd door ons team van experts. Dit geldt niet alleen voor sneakers maar ook alle kleding en accessoires uit onze collectie. Ongeacht of je een aankoop doet in onze winkel of online, jij kan met een gerust hart genieten van uw aankoop!

Over Catch Up

Prijzen

Ben jij nieuw in de sneakerwereld en begrijp jij niet zo goed waarom de prijzen van de schoenen zo sterk variëren? Dit is een vraag-en-aanbod markt waarin wij exclusieve schoenen aanbieden die uitverkocht zijn bij grote retailers. Elke schoen heeft zijn eigen oplage en exclusiviteit; zo kunnen er dus zeer uiteenlopende prijzen tot stand komen. Er komt dan een andere prijs gebaseerd op het aanbod van de schoen en de prijzen online. Let daarom ook op prijsveranderingen die geregeld plaats kunnen vinden.

Retourbeleid

Het is niet mogelijk om schoenen te ruilen of te retourneren. De schoenen betreffen exclusieve goederen die waarde verliezen bij overmatig of verkeerd passen. Wij zijn een consignment store (een groep particulieren die de schoenen door middel van ons platform verkopen). Wij betalen ze uit na de verkoop van de schoen op ons platform, dus is een eventuele retourzending of ruil uitgesloten.

Mocht je twijfelen over een specifiek model, uw maat of wilt u de schoen eerst in het echt bekijken? Dan ben jij natuurlijk van harte welkom in onze fysieke winkel in Utrecht.

Volg ons

Over ons

Welkom bij Catch Up! Hier vind je exclusieve sneakers. Wij bieden alleen authentieke producten aan; ons team van experts controleert alle sneakers op authenticiteit. Al onze medewerkers zijn echte sneaker fanaten. Iedereen is welkom in onze winkel aan de Steenweg midden in het centrum van Utrecht!

Voor 18:00 besteld = Vandaag verstuurd!

Catch Up Logo

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 12:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Nieuwsbrief

Wil jij er bij zijn bij de volgende sale? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Leveringsbeleid

Alle verkopen met Catch Up zijn definitief. Catch Up is een marktplaats voor verzending en consignatie, wat betekent dat alle items die we vervoeren en aanbieden op deze site over het algemeen worden geleverd door onafhankelijke eigenaren. Zodra een item is verkocht, online of in een van onze winkels, ontvangt de eigenaar de betaling voor zijn koopwaar. Hierdoor kunnen wij geen retouren of ruilingen verwerken.

Als u vragen heeft over de maatvoering of de staat van een specifiek product op onze site, neem dan contact met ons op voordat u tot aankoop overgaat.

Restituties worden alleen verwerkt op basis van uitvoeringsfouten, zoals verkeerd verzonden of ontbrekende artikelen.

Neem gerust contact met ons op met eventuele vragen.

Website door BlueBird Media B.V. | Algemene voorwaarden | KVK 83069224